SALLADSLUNCH

Då var det Måndag igen. Än så länge har jag inte hunne blive less, gick ganska lätt upp ur sängen och är som små mysigt på mornarna. Jag vet inte men tycker som om de här med att koka upp gröt, sätta sig och kolla en youtubevideo och bara göra sig ordning inför dagen. 
Vi fick hål efter vår första lektion där vi spelade brännboll så vi bestämde oss för att gå på Ica och köpa sallad. Vi gick och satte oss på en gräsplätt i solen och käka vår sallad, myyyys<33 De blev som att man njöt extra mycket när man visste att de serverades panerad fisk på skolan.
 
Var så pass att man hann med halv två bussen så jag passade på att fara ut och springa när jag komme hem. Blev ett varv på kamen sedan körde jag lite intervaller och avslutade med ett litet varv som nedvarvning.
 
Har äte middag och har suttit och kollat youtube med en kopp kaffe ett tag så jag funderar på att ta mig ut på en promenad. De bästa som finns är fara ut på en längre promenad med en podd i lurarna efter middagen. Dock ser vädret inte så lovande ut så får väll se till att klä på mig. Har kännt de senaste promenaderna att de inte är någon värme längre. Det går bra när jag är ute och löper eftersom man får upp flåset och svettas som fan men när man är ute och går blir det inte samma sak.
1
Amanda

Lät som en kul dag :)