Jonna Persson

PANNKAKOR
Så här går de när man inte tar någon bild under dagen. De får bli en väldigt färsk bild av mig som sitter och dricker en celsius. Jaha, kul. Nämen måste bli bättre på att försöka ta nån bild under dagen. De blir så mycket roligare att både skriva och läsa ett inlägg med tillhörande bilder. Ellehur?
 
 
Oj så mätt man blev. Lyxade till de med pannkakor till middag idag. Dom blir 100 gånger godare med proteinpulver med smak av vanilj. Vispade även upp grädde och tog fram fryst mango och blåbär. Som pricken över i:et drack jag även en Hallon Celsius<33.
 
Ifall jag skulle sammanfatta dela dagen med ett ord skulle jag säga TEORI. Har bara suttit inne och haft teori heeela dagen. Tur de för en gång skull var ätbar lunch så humöret var väll ändå helt okej. Nu när jag kom hem så lagade jag mat till både mig och Ellen. Har bara suttit och smällt maten framför youtube så hade tänkt mig ut på en prommenad innan jag får på gympan med Julia och Linnea. Nu var det ett jäkla bra tag sedan sist så få väll se hur de kom att gå. No fan ska de gå bra, visst tyck vi de.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress