Jonna Persson

CRAVING
Första gången på typ månader så gjorde jag något annat än gröt till frukost. Jag och min jävla gröt, de har som blive en del av mig. Gjorde bananglass gjord på fryst banan mixat med proteinpulver med smak av vanilj<33333 Toppade med pauluns granola med smak av hallon och kakao. Blev riktigt gött måste jag medge. Var lite tveksam till att svika gröten men man måste ju försöka variera sig lite iallafall.
Hur som haver barn, skola idag. Lite halv seg dag eftersom vi hade hål i typ 3 timmar mitta dagen. Fick dock göra av med lite energi på idrotten där de var sagt vi skulle ha lekar. Blev nå doppboll, lite frisbeekastning och en jäkla massa löpning. 
 
Har enda sedan igårkväll haft en sådan jäkla craving efter de ni ser på bilden. Vet inte vad de kallas med de är alltså mathavre, avokado, kokta ägg, tomat, paprika, gurka och isbergssallad. Slängde även i lite soya och någon salladskrydda. Måste vara ärlig och säga att de ser ut som skit men jäklar vad gott de är! Gosade ihop allt med händerna för att de skulle bli lättare att få i sig födan så de ser himla oaptitligt ut. Såg nämligen en youtuber som åt just detta så det var där min craving kom ifrån.
Åsenslantliv

Mumsigt! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress