BACK TO SCHOOL

Då var första skoldagen borgjord! Var som vanligt inget speciellt vi gjorde, bruka vara så första dagen. De är mest en massa information om de kommande läsåret, scheman, klasser osv osv. De jag vet just nu är att de ser riktigt lovande ut. Är nöjd med schemat, klassen verka helt okej och tycker de varka himla kul allting! Kommer de 5 kommande veckorna hålla på med hjullastare, så de känns ju kul.
Blev pannkaka till lunch, bra start på läsåret ;) Slutade så jag hann med halv 2:an. Julia var så snäll så hon hämtade mig i Selet emd moppen.
Ikväll blev de hemmagjord-jonna-sushi med gurka och avokado<33333
 
 
Inviger läsåret med lite back to school frågor bara för att de bruka kunna vara intressant.
 
1. Vilken klass ska du börja i? Jag börjar andra året på Fordons programmet med inriktning Transport.
2. Vilken dag börjar du? Idag var första dagen, alltså den 22 Augusti.
3. Hade du läxor över sommaren? Nej och har aldrig haft de.
4. Vad ska du ha på dig första dagen? Jag hade på mig den här gråa långärmande tröjan som ni ser på bilden med ett par svarta jeans och mina nya adidas.
5. När vaknar du och går och lägger dig på skoldagar? Försöker att ligga i sängen innan 22 iallafall och jag vaknar vid halv 7.
6. Längtar du till skolan? Ja asså är faktiskt små taggad!
7. Vilket språk läser du? Inget språk alls faktiskt. Vart klar med både Svenskan och Engelskan förra året och hade inte tänkt att läsa nå mer.
8. Är de svårt för dig att bestämma vad du ska ha på dig för kläder i skolan? Nä skulle jag inte påstå.
9. Beskriv din morgonrutin inför skolan! Vaknar av mitt alarm, stiger upp och klär på mig. Har ofta lagt fram kläderna så de är bara att dra på sä sedan brukar jag ofta göra nån fläta eller sätta upp håret. Något jag måste göra är sätta på mina älskade örhängen sen går jag och äter frukost. Är inte roligare än så ;).
6

OH, HELLO WEEK!

Bästa frukosten och en mindre smickrande bild på min lunch. Haha de liken ju ingeting när jag bara hällde över all creme fraiche, men gött vare!
Igår kom mamma in med nyplockade jordgubbar. De finns fan inge bättre än att vispa grädde, skära upp jordgubbarna och koka en kopp kaffe. Livet<333
Steg upp typ halv 8 imorse, kunde verkligen inte somna om. Tyckte de var lika bra att stiga upp för då kommer jag förhoppningsvis vara extra trött ikväll. Är ju skola imorgon så måste ju få nån sömn. 
Idag har jag inte gjort mycket, städat, tränat och ätit. Hade tänkt att fara och hämta ett paket som kommit, taggadddddd!
 
5

TACOSÖNDAGGG

Igår så var jag och Sofie och jobbade på Simon och Annas bröllop. Vi dukade av, diskade och gjorde lite små grejjs. Lite små drygt efter middagen då diskmarskin inte ville sammarbeta så vi fick lov att diska 65 kaffe koppar + assietter :-----)) Vi for hem efter 11 tiden så de blev ändå inte så farligt sent. 
 
Imorse så färgade jag ögonfransarna. Har ju sveriges kortaste så de blev väll inte så jätte stor skillnad men lite syns de ju iallafall. Tycker de gör så mycket att få ha någonting på fransarna. Om jag bara skulle få använda en enda sminkprodukt hade de lätt varit mascara. Hur som haver, promenerade ner till Rödånäs för jag och Julia hade lovat att sälja fika på fotbollsmatchen. Lite segt men gick bara bra. När vi kom hem lagade jag mat. Blev tacos<333 Var ett tag sen sist så de satt himla bra!
 
 
3