TORSDAG

hej barn<3
Vart att jag, Nadja och Linnea fick börja med körning. Personligen tycker jag att de är skönare att göra bort teorin på förmiddan så man har kvar körningen till efter lunch. Idag blev de iallafall vi som började och de gick bra ändå. Jag är så himla förvånad över mig själv, var någon vegetarisk lunch så jag var vekrligen inställd på att de inte skulle vara nå ätbart. De var köttbullar fast vegetariska ofc med klyftpären. Jag brukar vara jätte kinkig när de kommer till mat och allmänt kräsen. Ska vara helt ärlig nu, de var fan bra. Över mina förväntligar, kanske ska bli bättre på att ge maten en chans.
 
Vi fick sluta tidigare så vi hann med halv 2 bussen, bästa Leif<33 När jag kom hem drog jag mig ut på en springtur. Hade en sån jäkla träningsverk sedan tidigare i veckan så blev ingen märkvärdig löptur. Himla lugnt och inte speciellt långt. 

PANNKAKOR

Så här går de när man inte tar någon bild under dagen. De får bli en väldigt färsk bild av mig som sitter och dricker en celsius. Jaha, kul. Nämen måste bli bättre på att försöka ta nån bild under dagen. De blir så mycket roligare att både skriva och läsa ett inlägg med tillhörande bilder. Ellehur?
 
 
Oj så mätt man blev. Lyxade till de med pannkakor till middag idag. Dom blir 100 gånger godare med proteinpulver med smak av vanilj. Vispade även upp grädde och tog fram fryst mango och blåbär. Som pricken över i:et drack jag även en Hallon Celsius<33.
 
Ifall jag skulle sammanfatta dela dagen med ett ord skulle jag säga TEORI. Har bara suttit inne och haft teori heeela dagen. Tur de för en gång skull var ätbar lunch så humöret var väll ändå helt okej. Nu när jag kom hem så lagade jag mat till både mig och Ellen. Har bara suttit och smällt maten framför youtube så hade tänkt mig ut på en prommenad innan jag får på gympan med Julia och Linnea. Nu var det ett jäkla bra tag sedan sist så få väll se hur de kom att gå. No fan ska de gå bra, visst tyck vi de.

CRAVING

Första gången på typ månader så gjorde jag något annat än gröt till frukost. Jag och min jävla gröt, de har som blive en del av mig. Gjorde bananglass gjord på fryst banan mixat med proteinpulver med smak av vanilj<33333 Toppade med pauluns granola med smak av hallon och kakao. Blev riktigt gött måste jag medge. Var lite tveksam till att svika gröten men man måste ju försöka variera sig lite iallafall.
Hur som haver barn, skola idag. Lite halv seg dag eftersom vi hade hål i typ 3 timmar mitta dagen. Fick dock göra av med lite energi på idrotten där de var sagt vi skulle ha lekar. Blev nå doppboll, lite frisbeekastning och en jäkla massa löpning. 
 
Har enda sedan igårkväll haft en sådan jäkla craving efter de ni ser på bilden. Vet inte vad de kallas med de är alltså mathavre, avokado, kokta ägg, tomat, paprika, gurka och isbergssallad. Slängde även i lite soya och någon salladskrydda. Måste vara ärlig och säga att de ser ut som skit men jäklar vad gott de är! Gosade ihop allt med händerna för att de skulle bli lättare att få i sig födan så de ser himla oaptitligt ut. Såg nämligen en youtuber som åt just detta så det var där min craving kom ifrån.
1