FAST AND FURIOUS 8

Idag tog jag och Sofie oss en tur med mopederna :--) Man blir extra taggad på sommaren när man får ta fram moppen och köra. Hoppas på ännu mer körning i sommar. Blev att jag följde Mossan Fassan, Daniel, Veronika, Bengt och Emma till stan för att se på bio. Blev middag på Ronyas där jag tog nå sallad och nå kaffe till efterrätt. Vi såg Fast And Furious 8, så himla bra film! Hade fan rysningar hela filmen musiken, miljön, bilarna, allt!
Känner mig ganska slö så blir nog att sova typ snart. Måste ju vara pigg och allert inför morgon dagen. tagga valborgggg.

UNICORNTOFFLOR

Fredag mina vänner! Äntligen säg. Vaknade upp till soool, finns väll inge bättre? 
Var svenska nationella på morgonen där vi skulle skriva en massa. Jag valde att skriva en debattartikel om varför de inte skulle införas vegetarisk kost på min skola. Var som två små köttar kvar efter 2 timmar, kan ni gissa vilka? Jag och Linnea. Jag känen rmig faktiskt nöjd och var ju himla skönt att få lyxen att skriva på datorn.
Var köttbullar till lunch så jag hade bra med energi inför idrotten där vi skulle genomföra våra styrkeplanering. När jag slutat gick jag och Linnea till garaget och fick skjuts hem av mickep.
 
Såg klart Tretton Skäl Varför och åhh jag börj som på små grin där ett tag. Var som en annorlunda serie men den var ändå bra. Det är som ett viktigt ämne serien handlar om. Trode att de sklle bli bio ikväll men det var tydligen imorogn så ikväll ska jag inte göra något alls och det känns så jöäääövla skönt. 
1

RECEPT

Grundrecept- Omelett
 
Du behöver:
*3 ägg
*1,5msk grädde
*Salt efter smak
*1 tsk fiberhusk (valfritt)
*Smör till stekning
*Fyll omeletten med vad du tycker är godast! 
 
Vispa ihop allt till en smet i en bunke. Smält smör i en stekpanna och därefter grädda din omelett.
Lägg omeletten på en tallrik och fyll den med de som du föredrar. Avokado? tomat? sallad? skinka? ost?
 
Huuur enkelt som helst och verkligen så gott!