HELG

Igår var det Torsdag, jag tyck Torsdagar är som halv bra. Själva skoldagen bruka vara som lugn med bara 3 lektioner så jag kan ta halv 2 bussen. Ja kom hem tidigare, hinner med Torsdagsstädning och så äre gympa. Jag pallrade faktiskts mä ner till gympan. Var faktiskt ganska många, runt 20st.
Asså nå se tragist fin morgon det var i morse. Himlen va ju underbart fin.
1

JAG TRIVS INTE

Bild 1:har haft sån jävla hosta i veckan 2: krängde nå däck ibörjan av veckan 3:gull pappii 4:ja klippte julias hår igår 5:Födelsedagsbarnet 6:oreo cheescake 7: jag å linnea 8: oreo cheescake, var så satans god (men mättande) tryck HÄR för att se hur man gör en sån 9: jullis hår
 
Asså åh jag trivs inte i min klass. Jag tänker bara på hur mycket bättre Linneas klass är och vad hennes klass verkar så mycket lugnare. Jag är van vid en lugn klass, där man jobbade väldigt självständigt. Ja jag har bara gått i klassen två månader men jag har blive galen. Mitt huve sprängs fan snart. Alla är så satans duktig på att prata, MYCKET och gärna högt oh om orelevanta saker. Jag vill ju inte vara en jävla bitter fitta och ba "käften". Dom gångerna jag varit med i Linneas klass så har det bara kännts så bra! Åh men kan ju inte byta kalss och lämna Nadja. Hon är  ju den ända man är med i klassen. Asså fan, mår dåligt över det här. Kan inte va mig själv och som jag sa så blir man fan galen när arbetsron är sämst. Jag är int van med sånt. Blir inte bättre av att åka hem emd helvets bussen där fittungarna skriker och har sig. åhhhhh fack allt. Jag saknar renfors på sätt och vis, man kände alla på skolan. Man kunde vara sig själv och jag tyckte om min klass. Nu är det fan raka motsatsen. Detta går som upp och ner, vissa dagar är bättre och vissa är sämmre, idag var en riktigt dålig dag. Jag har haft så ont i huvet av allt jävla pratande å man blir så sjukt slut.
1

HELG OCH DAMGYMPA

Go daaaaag.
Slutade för ett tag sen så jag sitt nu på skolan och ba väntar. Ska väll om ett tag gå till pappa och åka hem med han. Tro inte han har kommit än därför jag väntar en stund. Jaja, helg nu. Har inte gjort alls mycket idag. Fikade på svenskan och valde någon kass film vi ska se nästa vecka. Minns int va han hette. Var fisk till lunch så köpte mig en kaffe å chokladbit. Kanske inte det bästa mne är gött iallafall. 
Ikväll blire inte mycket alls, måst väll städa när jag kom hem. Fredagsstädning som vanligt. Har inga bilder från idag så alla är från igår, tyckte vår mattelärare satt som konstigt, ahahah ni fatta int hur sneaky jag var när jag tog bilden ;) Hon satt ju jävlar framför mig så var som brano sneaky. Juste! igår så var det damgympa, som vanligt. var ju någon vecka sedan jag var där sist så var som skönt att äntligt få pallre sä dit. Kändes sombra efteråt att jag for.