TROLLTIDER

I helgen så gjort ja rummet lite extra julmysigt. Pricken över i:et var ju ändå när jag bestämde mig för att börja kolla på trolltider. hahahah asså hunieeeee. Hur mys? Så är ju fast nu, är på 13:onnde avsnitt så lär väll se klart det nu till veckan. 
Idag Måndag så har det inte varit något speciellt. Vi har fått en ny lärare. Vår andra nya ba drog så nu har vi en veteran som het Birger Lundberg om jag inte mindes helt fel. 
Hadd me mä nå nya pennor och nån mandarin. Var ju fisk till lunch, ingen höjdare. Har prövat min foreo luna mini, han fungera riktigt bra! Man känner sig vekrligen så fräsh! Rekomenderar starkt! Nu ikväll blire träning med Sofie och Linnea. Är dock så satans mät, ahahha inte bra alls. Jag måste även fara ut och springa någon dag, var ett tag sen.
 
hahah åh idag så var det en annan busschaufför (han bruka köra ibland) och som ni vet brukar det vara ganska livat på bussen. men idag, idag hände det. Busschufförn sa åt ungjävlarna, och dom blev tysta. De var lugnt och skönt, under (nästan) hela bussresan. Man är så jävla ovan att åka buss UTAN att få en hjärnblödning och typ hjärtfel.
 
Hörrni, Leksand vann i övertid mot Malmö igår. Så himla oväntat. Synd dock att de blev övertid, men vafan dom kunde ju blivit utan poäng. Nu är dom och sniffa baki rögle ;) 

HÅRFÄRGNING x4

Bilder från idag
Gokväll
Vettefan vad som hände, klockan är halv 2 på natten och blev små sugen på att ba göra ett inlägg. Da living.
Hur som helst, imorse var det jätte fin morgon! Himle var alldeles rosa. Var som att allt ba blev rosa och hääärligt. Alltså. förstå, om allt här i välden var rosa. Allt hade varit så mycket bättre, haha!
Efter jag slutade gick jag ner till Linnea och dom. Dom hade nämligen slutat så dom höll ba på att städa å tvätta nån bil som skull säljas. Asså mys. Bra start på helgen säg jag ba.
Vå åt middag hos Daniel och Veronica. Hur gott alltså????? Var som brano hungrig ska ni veta. Vid 7 sju tiden komme räser-linnea och hämtade upp mig och sofie. Vi hade planerat att ha en hårfärgningkväääl. Myys. Jag själv färgade inte mitt eget hår, pga att jag har så torr hårbotten så var inte så taggad. 
Vart dock helt slut av all blekning, hårfärging å allt det nu var. Mitt huve typ fucka sönt å ba duncka å hadd sä. Inte skönt alls.

HY HEADER?

 
 
Bytte ba ut bilderna i headern. Vi se väll om jag ångra mä och byt dom, de är ju som fort gjort. Ganska tråkiga bilder om jag ska vara helt ärlig. Eller tråkig och tråkig, mer opersonliga kanske?