LEDIG

Eftersom vi var och såg på någon "teater" för några veckor sedan fick vi vara ledig idag. Himla värt måste jag säga nu i efter hand. Igår kom jag hem vid 12? Somnade vid 2 tiden kanske? och vaknade sen halv 5 då vi skulle äta middag. Var helt säker på att de var Fredag ;) På kvälln for ja till Överrödå och mötte upp Jimöö. Tanken var att vi skulle grilla men ides inte göra upp eld med tanken på hur fint väder de var. fick ju förfan en framskärm?? obeskrivligt tacksam. jävla snäll en pajk
 
Imorse vaknade jag vid 10? steg upp och gick ut å fixa lite lätt me moppen. Har länge velat göra nåt liknande som Maria Sandberg. På hennes skoter ha ju hon nitar och hade lix lite nitar hemma så jag tänkte.... hmm skulle man kanske kunna använda dom till yamahan? Så jag ba körde på och så här blev de. Vet inte va jag tycker. Men känns som de blev ganska feeettt ändå? Aja nu ha jag limma fast dom så nu få som va där ett tag. Se väll hur länge dom sitt ;) Ba lite klarlack sen bli de ju perfa.
4

TÄLTNING MED 9:ORNA

massa bilder från onsdag-torsdag
asså oj så jobbigt det var men ändå så himla mysigt! På Onsdagen gick vi 1.5 mil, ojojojojojojoj va man va less när man komme fram. Satte upp tälten, fika, satt vid brasan och ba utforska stället ;) Gjorde inte så mycket med var himla mysigt. Är vekrligen svag för tältning och sånt ;) Skogen ä fan härlig. Steg upp efter 6 kanske? Kunde inte sova nå mer. Packa ihop och så sen vid 8 tidne kanske for vi. Vi gick "bara" 8km på Torsdagen. Gick ganska bra ändå, ville som bara hem. Luktade skit (eftersom man löka sönder), såg ut som skit, va heeeeeeeeeeeeeeelt jävla slut. Hade jätte ont i ryggen och bena vill jag inte ens prata om ;) Men kul var det ändå!
1

MÅLAT OCH MATCH

halåå
Både igår och idag så har jag å Linnea hjälpt till att måla linneas farmor och farfars hus. Ha som gått himla bra tycker jag. Idag vid 5 tiden hade vi match mot sandåkern. Gick faktiskt ganska bra, vi vann med 3-1. V anå himla möte efter matchen. asså va om något att nån förälder hade kommit på en träning å skrikä typ. de va de jag uppfatta iaf. 
I veckan går vi bara Måndag och Tisdag eftersom på Onsdag till Torsdag ska vi älta alla nior och på fredag är vi ledig. yaaayy ä taggad fan. Känns lite som att de bli ett litet mini konfa ;)