SKOTERKORT, ELLEN 10ÅR OCH MÅLAT

Gokvääääll mina damer och herrar.
Har varit små dålig på att blogga senaste dagarna. Så få väll försöka kortfatta de senaste dagarna så gott det går. På juldagen så var jag och Sofie ute på en lång prommis ner mot 363:an. Vid klockan 3 skulle vi vara hos farmor och äta middag. Det är ungefär som en julafton nr 2. Eftersom vi äter julmat och öppnar farmors julklappar. Riktigt mysig kväll må jag säga. Fick bland annat Therese Lindgrens egenskrivna bok.
Jag har även varit i stan här om dagen, köpte massor med grejjor till mitt rum. Så nu har jag fixat och donat. Är som nöjd. Jag har tagit skoterkortet!!! Har även tagit bussen till stan och sett filmen Hundraettåringen men Jimmy. Riktigt bra film. Robert Gustafsson ä som för stygg :''')
 
Idag så fyller Ellen 10år! Stor tjejen ju. ;) Började dagen med att göra en oreo cheesecake. Mamma höll på å görm me tårtorna eftersom vi skulle få främmen vid 13 tiden.
Mamma, och även jag för dne delen, har som varit sugen på att måla om en kista vi har som bord i vardagsrumme. Jag gjort ett ryck idag där jag slipa han och drog på första lagret färg. Så blir väll (om jag hinner) att dra på det andra lagret imorgon. Skulle av skönt att få klar han så fort som möjligt. Än så länge så ser det faktiskt riktigt lovande ut. Kistan alltså.

JULAFTON 2016

Självaste julafton idag! Alltid lika mysig dag. Vakande upp och kikade på sista avsnittet av julkalendern. Julkalenderna i år, Selmas Saga, var verkligen jätte bra tycker jag. Till ni som inte såg han, ni missa verkligen nåt ;) När jag sen gick och åt frukost insåg jag att det snöade ute! Asså hur mys. Var inte så dumt att sitta och äta tomtegröt och se snön falla utanför fönstret i en välldans fart. Vid 1 tiden så var vi och fikade hos farmor, och självklart kalle anka klockan 3. När kalle anka var klart gick vi hem i snövädret och började med maten. Himla gott med nån välstekt prinskorv, riktigt saftig julskinka och hemma gjorda köttbullar av farmor. 
Senare på kvällen komma tomten, aka far, på besök. Vi fick oss nån julklapp och såå. Jag hoppas alla har haft en fantastisk julafton och önskar alla ett gott nytt år, snart. ;) 
 
Puss!

GOD JUL