MÅLAAAT

 go dag människor!
helvete va den här Onsdagen har gått trögt. Så satans trött, hungrig å ba less på livet ;) Vad har jag gjort senaste dagarna då. Har typ bara varit i skolan där vi små slipat lite, jobbat me massa uppdrag osv. Fick sluta vid två tiden för de var någon kille som va å prata om rasism osv. Saaatttteee jag följde me till tvärlund å hjälpt till å måla hos anna lena å olle. Blev go paltn till midddag :-----) Något less när man kom hem ;) 
Idag har jag typ bara gått runt å väntat på att få komma hem och sova. Ja måste även duscha för ha massa färg i håret, de är allmänt riktigt ofräscht. Nä orka int skriva mer. tack å hej!

MYS KVÄLL HOS MAJA

Igår kväll så for vi till Maja. Vi prata en massa skit, åt massa gosaker å ba hadd de mys, Eftersom vi alla nu inte går på samma skola osv träffas vi inte lika ofta och därmed har vi extra mycket att prata om när vi väl träffa varandra. 

BLEV EN LITEN TUR

blev att jag å Linnea tvär for till Altjärn till sandbanan. Var väll mest ba för vi inte hadd nå bättre för oss. Finns fan inget att göra nu för tin. Kan säga att de va tur ja trimma moppen skull nog annars inte ta mä dit ;)